Vår personal

Anki Rick

VD

anki.rick@kompisassistans.se

010-22 81 401

Min främsta uppgift som VD på Kompis är att lyssna på vad medlemmar, kunder, anhöriga och personal upplever fungerar bra samt vad som behöver utvecklas. Dessutom är min uppgift även att ta Kompis in i framtiden med alla möjligheter och utmaningar som det innebär.

Jag har arbetat med personlig assistans sedan 1995 och har såklart haft en massa olika roller under de åren, bl.a. som verksamhetschef, regionchef och VD. Min fritid spenderar jag och min man gärna på vår segelbåt, vi har dessutom två Ragdolls som brukar få hänga med.

Selina Tesfay

Verksamhetsledare med hr-ansvar

selina.tesfay@kompisassistans.se

010-228 14 06

Peter Wahlberg

Informatör och marknadsansvarig

peter.wahlberg@kompisassistans.se

010-22 81 405

Jörg Bassek

tf. Ekonomichef

jorg.bassek@kompisassistans.se

010-2281404

Min främsta uppgift som ekonomichef är att se till att vår administration, både lön och ekonomihantering, sköts på ett bra sätt och att vi ger övriga inom Kompis den support de behöver för att utföra sitt arbete med bästa kvalité. Jag har alltid jobbat med ekonomi och har många års erfarenhet från både den privata och offentliga sidan.

Evelina Green

Kund-och personalansvarig

evelina.green@kompisassistans.se

010-22 81 428

Jag är kund- och personalansvarig och har arbetat inom personlig assistans sen 2009. Har utbildning inom musikvetenskap men arbetade som journalist och chefredaktör i mitt hemland. Efter att jag hade flyttat till Sverige utbildade jag mig till socionom och sedan 2020 jobbade som enhetschef och kundansvarig inom personlig assistans. På fritiden tycker jag om att träna, titta på filmer, läsa eller umgås med min familj och vänner. Arbetar på Kompis sedan januari 2023 och är placerad på kontoret i Stockholm.

Åsa Runnström

Kund- och personalansvarig

asa.runnstrom@kompisassistans.se

010-228 14 27

Jag är kund och personalansvarig. Har en lång bakgrund från vård och omsorg. Har arbetat med Personlig assistans sedan 2016 med kund och personalansvar. Gillar att vara ute i naturen och följa årstiderna. Tillbringar halva året på min kolonilott så odling är ett stort intresse. Spelar gärna sällskapsspel och lagar god mat med mina döttrar och mina vänner.

Annika Karlsson

Kund-och personalansvarig

annika.karlsson@kompisassistans.se

010-22 81 425

Jag är kund- och personalansvarig och har arbetat inom assistansen sen 2013. Under tiden jag studerade till beteendevetare så jobbade jag extra som personlig assistent och fastnade helt för yrket. 2015 började jag jobba hos Kompis, först som personlig assistent och sen 2018 som Kund- och personalansvarig. Vintern är min årstid, älskar allt som har med snö att göra. Snabba skidor och nypistade längdspår, kan det bli bättre?

Ann-Louise Magnusson

Kund- och personalansvarig

ann-louise.magnusson@kompisassistans.se

010-228 14 21

Jag är kund- och personalansvarig. Har lång erfarenhet av att leva med en nära anhörig med funktionsnedsättningar som även har behov av personlig assistans, men också kontakter med myndigheter, kommunen och vården. På fritiden busar jag gärna med mina tre barnbarn som jag är mormor till. Tycker om att röra på mig och gör det helst på landsvägscykel men går in i gymmet eller yogar när andan faller på. Annars sitter jag gärna med en god bok eller kollar på en bra serie för att varva ner. 

Jörgen Parnola

Kund-och personalansvarig

jorgen.parnola@kompisassistans.se

010-22 81 433

Jag är kund- och personalansvarig.  Min främsta uppgift är att leda och fördela arbetet samt kvalitetssäkra assistansen. Jag har mångårig erfarenhet av behandlingsarbete samt enhetschefsarbete på olika HVB-hem i Dalarna. Arbetar på Kompis sedan augusti 2022 och är placerad på kontoret i Borlänge.

Lisa Arnborg

Kund-och personalansvarig

lisa.arnborg@kompisassistans.se

010-22 81 432

Jag är kund- och personalansvarig. Min främsta uppgift är att leda, fördela samt kvalitetssäkra det dagliga arbetet hos de assistansberättigade på Kompis Assistans. Jag har många års erfarenhet av arbete inom HVB-hem, ledsagning och avlösarservice, bostad med särskild service för vuxna samt personlig assistans.  Arbetar på Kompis sedan augusti 2022 och är placerad på kontoret i Borlänge.