Jobba på Kompis Assistans

Är du vår nästa talang? Kompis söker alltid nya engagerade medarbetare!

Genom våra pulsmätningar arbetar vi systematiskt med engagemang och välmående. Engagemang handlar om beteende som stärker kulturen och som tar teamet framåt. Engagerade medarbetare bidrar aktivt till att Kompis Assistans når sina mål. Att känna glädje över att gå till jobbet är en bra grund för att vara engagerad på arbetsplatsen.

jobbahos

Grundlig introduktion ingår

Vi ser kompetensutveckling som en förutsättning för att kunna genomföra ett bra arbete. Som anställd hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, bli duktig på det dagliga arbetet. Men det kan också vara utbildning i värdegrund, arbetsmiljö, LSS, olika temautbildningar i till exempel kommunikation eller annat som är specifikt för just din assistansberättigade.

För att du ska kunna komma in tryggt och säkert i ditt arbete hos din assistansberättigade får du alltid en grundlig genomarbetad introduktion.

Vår senaste medarbetarundersökning, 2023, visar att medarbetare hos oss är nöjda och stolta.

 

Våra assistenter är Kompis viktigaste resurser

På vår jobbsida Lediga tjänster kan du söka alla jobb som finns lediga hos oss. Där finns också möjlighet att registrera din profil och att göra en spontanansökan till oss så hamnar du i vår kandidatbank.

Vi söker regelbundet nya medarbetare

Om vi inte har något ledigt jobb som passar dig just nu, kan vi kontakta dig så fort vi har något som passar dina kvalifikationer och önskemål. Kompis söker alltid nya engagerade medarbetare!

Välkommen!