Villa Kompis

Vi på Kompis tycker att det är viktigt att alla ges möjlighet till en bra och meningsfull fritid. Vi vill arbeta för att en funktionsnedsättning inte blir ett hinder för att följa med anhöriga och vänner på resa. Vi har därför valt att investera i och funktions-anpassa två semesterhus, våra två Villa Kompis, belägna i Sälen och Quesada på Spaniens solkust. Här har du som är assistansberättigad möjlighet att semestra med familj och vänner i en tillgänglig miljö och med de hjälpmedel du behöver i din vardag.

Villa Kompis Quesada

I Villa Kompis Quesada finns möjlighet att bada i en uppvärmd pool och umgås i husets egen vackra trädgård. Här finns en mängd hjälpmedel och ramper. Huset är lättillgängligt och har stora gemensamhetsytor. Ett hus att längta till – och längta tillbaka till.

Villa Kompis Sälen

I Villa Kompis Sälen, som ligger i Lindvallen, finns möjlighet att prova på skicart vid Hundfjället, bada äventyrsbad, åka skoter eller vandra längs fina leder.

Huset har två lägenheter, varav den ena har ett stort funktionsanpassat badrum med duschsäng och sovrum med höj- och sänkbar säng samt lift.