• Vi gör det möjligt att leva som andra

Det här är Kompis

KA portra¦êtt fo¦êrslag 11

Vi är en idéburen verksamhet som är en medlemsägd organisation.  Avkastningen är inte målet för oss, utan bara medlet för att kunna gå vidare i arbetet med att skapa den goda assistansen. Vinsten i Kompis Assistans går alltid tillbaka till verksamheten, allt för att göra den ännu bättre.
Kompis är i grunden en ekonomisk förening, och det visar sig samma stund som du blir medlem. För som medlem och assistansberättigad i Kompis är du med och påverkar hur vi som assistansanordnare utvecklar morgondagens assistans.

Kompis är unikt, inte minst tack vare den levande demokratin, som hjälper oss att tillsammans skapa den goda assistansen.

Det är här möjligheterna finns

Tänk dig en organisation som jobbar för att du får trygghet i din assistans genom att alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till assistans. För en tryggare framtid, där var och en som har assistans hos oss har det inflytande och påverkan som gör att du och dina anhöriga får en fungerande vardag.  Den organisationen finns, den heter Kompis Assistans. Sedan 1995 har vi verkat för att skapa den goda assistansen. Det är här möjligheterna finns.

I Kompis skapar medarbetarna de värden som medlemmar och kunder upplever. Över hela landet finns våra personliga assistenter som tillsammans med ledning och administrationskontor alla har till sin uppgift att skapa en god assistans för dig som finns i Kompis.

Vilka är våra kunder?

Vi vänder oss till de privatpersoner som själva vill göra ett aktivt val av assistansanordnare och prioriterar trygghet, närhet och hållbar utveckling.

I offentlig verksamhet är vår inriktning små och medelstora kommuner som är i behov av hög kvalité  och eftersträvar hög kostnadseffektivitet som förenklar den egna verksamheten. I upphandlingen av utförare av personlig assistans, i bland annat Nordanstigs och Svedala kommun, har Kompis bedömts kunna tillhandahålla den högsta kvalitén för kommunerna och dess medborgare.

Vi är idag cirka 700 anställda som arbetar tillsammans för att möta våra assistansberättigades och kunders behov.

 pussel_tre_3