Därför ska du bli kund hos oss

Har du personlig assistans beviljad och behöver hjälp med att få allt på plats så att vardagen kan börja fungera?

Har du redan idag personlig assistans och känner att det inte fungerar riktigt som det var tänkt?

Eller är du på väg att söka personlig assistans och behöver hjälp med din ansökan?

Oavsett varför du hittat till oss så har du hittat rätt!

Vi kan ge det där lilla extra som inte bara får dagarna att fungera - utan påverkar livet som helhet. En gemenskap för de anhöriga och våra assistenter att hämta styrka från.

Det här erbjuder vi dig.

Välj ditt eget assistansteam

En av våra fyra grundprinciper är självbestämmandet över vem som är din personliga assistent. Tillsammans med en av våra erfarna kund- och personalansvariga bygger vi ditt assistansteam. Utöver det finns en mängd olika stödfunktioner för dig och dina assistenter.

Rekrytering

Det är självklart att du ska ha de assistenter som passar dig bäst. Ett av våra mest prioriterade områden är rekryteringen av assistenter till dig. Så att du ska få en fungerande vardag helt enkelt.

Trygghetsgaranti

Om du hamnar på sjukhus och har behov av assistans under sjukhusvistelsen, betalar vi lönerna för dina personliga assistenter i upp till två månader längre än Försäkringskassan eller kommunen ger ersättning för. För att du och dina personliga assistenter ska känna en trygghet, om olyckan är framme. Läs mer om Trygghetsgaranti.

Eget juridiskt ombud

Hos oss får alla kunder tillgång till ett juridiskt ombud, om eller när det behövs. De har lång praktisk erfarenhet av personlig assistans. Läs mer om juridisk hjälp.

För dina personliga assistenter

Vi har kollektivavtal som gör att dina assistenter får marknadsmässiga löner och bästa möjliga villkor. Friskvård, utbildning och tillgängliga chefer är andra saker vi tycker är viktiga för att dina personliga assistenter ska trivas.