Oscar, marknadsassistent undersöker tillgängligheten på Solvalla

Vår marknadsassistent Oscar undersökte tillgängligheten på Solvalla och berättar om detta här:

 

Det började med att var jag och min assistent Yadgar beställde en omsorgsresa via Samtrans till Solvalla för att kolla på hästar när dom sprang. Detta var jag jätteintresserad av eftersom det var min första gång på Solvalla.  Inne på Solvalla var det stora utrymmen med t.ex. restaurang och bar om man ville ha något att äta eller dricka medan man spelar och hejar på sin häst man har tipsat på!

Det jag undersökte var även toaletten som var anpassad men dock inte så stor och fanns inget armstöd som man kunde dra ner utan det var fastborrat i väggen.

Ett museum med olika priser fanns även på Solvalla och om jag minns rätt var första priset från 1700-talet.

Postad i kategorin: