• Vi gör det möjligt att leva som andra

Stolta medarbetare

Stolthet – hos oss ska alla känna stolthet i sitt jobb

Under hösten 2020 påbörjade vi ett arbete på temat ”Stolthet” i Kompis. Arbetet har fortskridit med att alla anställda och medlemmar erbjudits en utbildning på temat ”Stolthet”. Under utbildningen, har vi förutom en inspirerande föreläsning, också givits chans att reflektera tillsammans i mindre grupper över vår egen känsla i vårt arbete och vikten av att lyfta blicken och se allt vi kan känna oss stolta över i det jobb vi gör dagligen. Utbildningen, som var ett steg i kompetensutvecklingen av våra anställda, har genomförts under ledning av Elin Alsiok och Caroline Stenbacka Nordström från Stolthetsbyrån. 

Här nedan får vi möta och höra några av våra medarbetare, som deltagit i utbildningen och efterföljande samtal, reflektera på temat ”Stolthet” och vad det innebär för just dem att känna stolthet i sina jobb. Jimmy Persson, HR-partner på Kompis, leder samtalen.

I den första filmen får vi möta Johan Hoerberg, som arbetar som personlig assistent och här intervjuas av vår HR-partner Jimmy Persson:


I den andra filmen samtalar Jimmy med Johan Carlzén som arbetar som personlig assistent:


I film nr 3 möter vi Linnea Mothander, som är ledamot i styrelsen för Kompis Assistans och också mamma till en av våra assistansberättigade.